K|NGP|N grafikus kártyájához menő vízhűtés dukál



|

Vízhűtéses megoldást kínál az EK Water Blocks az EVGA GTX 980 Ti limitált kiadásához.

Mozgalmas időszak áll az EK Water Blocks háta mögött, szeptemberben gyakorlatilag minden héten jelentkeztek új termékkel. Az októbert is erősen kezdik, ezúttal az EVGA limitált kiadású GTX 980 Ti K|NGP|N Edition-jéhez kínálnak profi hűtési megoldást. A gyártó által megszokott unalmas megvalósítást jóval izgalmasabbra cserélő grafikus kártyához természetesen igényes vízhűtés dukál.

Hirdetés

Az elmúlt időszakban megismert megoldásokra épülő EK-FC980 GTX Ti Classy KPE tulajdonképpen egy teljes lefedésű rézblokk, ami gondoskodik a GPU-ról, a memóriáról és a VRM-ekről is. A központi befolyásos osztott csövezésben a folyadék a fenti kritikus pontok felett haladva biztosítja a megfelelő hűtést, az EK Water Blocks speciális technológiájának hála pedig gyengébb vízpumpákkal is működőképes lehet.

Az EK-FC980 GTX Ti Classy KPE két kiadásban érhető el, a fekete, nikkel bevonatú réz modell ára 163 dollár, az akrilé pedig 159 dollár. Hasonló kialakítással két hátlap is megvásárolható a folyadékhűtő blokkhoz, 40,5, illetve 52,5 zöldhasú ellenében.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.